LinCLamp /

Hier vindt u documentatie over LinCLamp

LinClamp klemsysteem

LinClamp klemsystemen zijn uitstekend inzetbaar voor lineaire geleidingen en bieden hoge precisie als het gaat om klemmen. LinClamp klemsystemen bestaan uit veerstaal en een luchtkamer. LinClamp type SA heeft zonder beluchting een ontspannen toestand. Door met perslucht de luchtkamer te beluchten, zal het verenstaal elastisch vervormen en de klem activeren.

LinClamp in ongeklemde situatie LinClamp in geklemde situatie

Bent u echter op zoek naar een klemsysteem voor uw lineaire geleiding waarbij veiligheid voorop staat bij drukverlies? Dan bieden wij u onze LinClamp type S aan. LinClamp type S is een klemsysteem dat bij drukverlies automatisch het klemmen zal activeren. Dit klemsysteem bestaat uit 2 veerstalen en een luchtkamer. Het verenstaal is zo gevormd, dat zonder beluchting van de luchtkamer, de klem geactiveerd is. Zodra de luchtkamer belucht wordt, zal het verenstaal elastisch vervormen en boller gaan staan. Hierdoor zal de klem zich ontspannen.

LinClamp in ongeklemde situatie LinClamp in geklemde situatie

Werking van een PClamp klemsysteem

Klik ergens willekeurig op de bovenstaande video om deze af te spelen
Documentatie

Voor meer informatie over onze pneumatische LinCLamp klemsystemen, zoals technische informatie of beeldmateriaal waarin de werking van onze pneumatische klemmen wordt toegelicht, zie hieronder onze documentatie in pneumatische LinClamp klemsystemen. Deze is beschikbaar in de talen Duits en Engels.