Een beschermkap als afscherming van uw machineBeschermkappen als afscherming van uw machine.R&K Techniek is uw gespecialiseerde partner in machineafscherming. Onze diverse beschermkappen zijn ontworpen voor machines zoals draaibanken, freesbanken, kolomboormachines en slijpmachines, waar veiligheid een absolute prioriteit is. Met beschermkappen van R&K Techniek kunt u vertrouwen op optimale veiligheid voor uw werkplek. Bescherm uw machines effectief met hoogwaardige afschermingen van R&K Techniek. Ontdek ons uitgebreide assortiment beschermkappen, speciaal ontworpen voor diverse machines om de veiligheid te waarborgen.

Beschermkap type SF

Beschermkap type FF als afscherming van een freesmachine. Deze afscherming kan flexible ingezet worden door de toegepaste arm en zorgt voor een ronde afscherming.

Meer informatie
omschrieschermkap type FF als afscherming van een freesmachinejving

Beschermkap type TS

Beschermkap type TS als afscherming van een draaibank. Deze afscherming wordt horizontaal bediend.

Meer informatie
Beschermkap type TS als afscherming van een draaibank

Beschermkap type MT

Beschermkap type MT als afscherming van een draaibank. Deze afscherming wordt verticaal over de klauwplaat gemonteerd.

Meer informatie
Beschermkap type MT als afscherming van een draaibank

Beschermkap type FF

Beschermkap type FF als afscherming van een freesmachine. Deze afscherming vormt een bescherming rondom het werkbereik beschikt over twee deuren.

Meer informatie
Beschermkap type FF als afscherming van een freesmachine

Beschermkap type DM

Beschermkap type DM als afscherming voor een slijpmachine. Deze afscherming bevindt zich boven het slijpwiel zodat de operator veilig zicht heeft op het werkstuk.

Meer informatie
Beschermkap type DM als afscherming van slijpmachines


Beschermkap voor een draaibank

Wij bieden verschillende opties voor het afschermen van draaibanken, zoals type MT en type GT, die de klauwplaat volledig omhullen. Onze beschermkappen, zoals type TS, type TT, type CT en type CT3, kunnen naar boven of op horizontale wijze worden geopend. Ingebouwde microswitches zorgen voor stroomonderbreking bij het openen, wat resulteert in een directe uitschakeling van de machine voor maximale veiligheid.


Beschermkap voor een freesmachine

Onze beschermkappen voor freesmachines zijn verkrijgbaar in verschillende types, zoals ronde beschermkap (type SF) en scherm (type SP). Voor uitgebreide afscherming van het gehele werkbereik, raden we het type FF aan. Veiligheidsschakelaars voorkomen onbedoelde activatie bij openstaande beschermkappen.


Overige beschermkappen

Naast draaibanken en freesmachines bieden wij geschikte beschermkappen voor diverse machines, zoals kolomboormachines (type RP en type BP). Ontdek ons volledige assortiment hieronder.


Uitgebreid assortiment beschermkappen

Bekijk ons ruime assortiment beschermkappen voor elke type machine. Op de productpagina's vindt u standaardafmetingen. Als uw toepassing niet vermeld staat of als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Samen vinden we de ideale afschermoplossing voor uw machine, waarbij veiligheid voorop staat.