Maxiflex koelslangen /

Bekijk hier ons ruime assortiment in Maxiflex koelslangen

Een universeel koelslangen systeem met een grote flexibiliteit.

Maxiflex is een universeel koelslangen systeen met een grote flexibiliteit. Het grote assortiment slangstukken, spuitmonden, aansluitingen, vertakkingen en afsluitventielen maakt het mogelijk iedere koel- en smeeropgave perfect op te lossen.

Een hoogwaardig en onverwoestbare kunststof, veel ontwikkelings know-how en een precieze vervaardiging van alle delen zorgen er voor dat dit systeem in de praktijk bij iedere toepassing individueel aangepast en dan stabiel gebruikt kan worden. Met behulp van adapters kunnen ook andere koelslangsystemen uitgebreidt worden.


Blazen of aanzuigen van lucht en transporteren van oplosmiddelen

Onze maxiflex koelslangen zijn niet alleen geschikt voor koel- en smeertoepassingen, maar kunnen ook uitstekend worden ingezet voor andere toepassingen. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan het blazen of aanzuigen van lucht. Ook een toepassing als transporteren van oplosmiddelen is voor dit universeel slangensysteem geen probleem.


Assortiment in maxiflex koelslangen

Wij bieden twee typen koelslangen aan, namelijk de 3200 serie en de 3400 serie. Ieder onderdeel kan los geleverd worden. Zie hiervoor onderstaande documentatie voor de juiste artikelnummers per product. Tevens bieden wij u de optie om een hele set af te nemen, waarmee u gegarandeerd een optimaal koelslangen systeem voor uw machine aanschaft.