Rubber vormartikelen op maat gemaakt

Rubber vormartikelen op maat gemaakt

R&K techniek B.V. is specialist op het gebied van rubber vormartikelen. Hierbij kan gedacht worden aan afdekkappen, dopjes, strips, afdichtingen en nog vele andere producten. Met behulp van een matrijs zijn wij in staat uw gewenste producten te vervaardigen. Naast het gebruik maken van matrijzen, kunnen wij ook rubber vormartikelen vervaardigen met productiemethoden zoals draaien en freezen.Rubber vormartikelen uit NR, Neopreen, NBR, SBR en nog veel meer

De mogelijkheden bij het vervaardigen van rubber vormartikelen zijn eindeloos. Zo kunnen wij een groot assortiment aan rubber kwaliteiten aanbieden zoals NR oftewel natuurrubber maar ook rubberkwaliteiten zoals Neopreen, NBR, SBR en vele andere soorten rubber kwaliteiten.

Bent u op zoek naar vormartikelen vervaardigd uit PU in plaats van rubber? Neem dan een kijkje bij onze PU vormartikelen.


Rubber vormartikelen volgens tekening / model

Wij vervaardigen uw rubber vormartikel volgens uw eigen tekening / model. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of komt u er niet helemaal uit? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen met u kunnen kijken naar een passende oplossing.


Een greep uit ons assortiment

Om u een beeld te geven van de mogelijkheden van rubber vormartikelen, laten we u graag een greep uit ons assortiment zien, welke wij door de jaren heen geproduceerd hebben.


rubber vormartikelen