Afdekschorten /

Hier vindt u documentatie over afdekschorten

Afdekschorten

Afdekschorten zijn in de regel prijsgunstige afschermingen. Voor de frontale bescherming tegen geringe hoeveelheden spanen of koelmiddelen voldoen de afdekschorten bijzonder goed. Vaak worden afdekschorten als hangende afscherming toegepast. Afdekschorten zijn beweeglijk, zijn gemakkelijk te monteren en hebben weinig inbouw ruimte nodig.

Afdekschorten

Op zoek naar een prijsgunstige afscherming? Afdekschorten bieden de uitkomst als frontale bescherming tegen geringe hoeveelheden spanen of koelmiddelen.

Flexstar afdekschorten als afscherming

Afdekschorten

Afdekschorten zijn beweeglijk, zijn gemakkelijk te monteren en hebben weinig inbouw ruimte nodig.

Flexstar afdekschorten als afscherming

Afdekschorten met een rolsysteem

Afdekschort kunnen gecombineerd worden met een rolsysteem. Hierbij zal de afdekschort om de rol heen oprollen en zal de diameter gelijkmatig oplopen tijdens het oprollen van de afscherming.

Flexstar afdekschorten met rolsysteem als afscherming

Flexpro afdekschorten

Afdekschorten bestaande uit een hoogwaardig kunststof dragermateriaal waarbij waarop metalen staven gemaakt uit aluminium, messing of staal bevestigd worden.

Flexpro afdekschorten als afscherming

Flexstar afdekschorten

Flexstar afschermingen bestaan uit geanodiseerde holle aluminiumprofielen, die met behulp van polyurethaan strippen aan elkaar zijn bevestigd.

Flexstar afdekschorten als afscherming

Flexstar-Windows

Zichtelementen nodig in de afscherming? Als uitbereiding op de FLEXSTAR afdekschorten bestaat er FLEXSTAR-Windows.

Flexstar afdekschorten met zichtvenster als afscherming


Afdekschorten in combinatie met rolsysteem

Het is ook mogelijk om een afscherming door middel van een afdekschort te combineren met een rolsysteem. Hierbij zal de afdekschort om de rol heen oprollen en zal de diameter gelijkmatig oplopen tijdens het oprollen van de afscherming. Afhankelijk van het type afdekschort en de hierbij bijkomende krachten, wordt er een geschikte aandrijving vastgesteld voor dit rolsysteem.


FLEXPRO afdekschorten

Deze afdekschorten bestaan uit een hoogwaardig kunststof dragermateriaal waarbij aan één of twee zijdes metalen staven bevestigd worden. De metalen staven worden gemaakt uit aluminium, messing of staal als vlak of half rond profiel. Halfrond profiel worden het meest ingezet. De metalen staven hebben een standaard breedte van 15 of 16 millimeter en de dikte van de metalen staven bedraagt 2,0 millimeter voor vlakke staven en 3,0 millimeter voor de half ronde profielen. Voor deze afscherming geldt een maximale breedte van 3.000 millimeter.


FLEXSTAR afdekschorten

Deze afdekschorten bestaan uit geanodiseerde holle aluminiumprofielen, die met behulp van polyurethaan strippen aan elkaar zijn bevestigd. De aluminium profielen kunnen in twee varianten geleverd worden, namelijk ronde profielen en rechte profielen.
Flexstar afdekschort met ronde profielen Flexstar afdekschort met rechte profielen


FLEXSTAR-Windows

Als uitbereiding op de FLEXSTAR afdekschorten bestaat er FLEXSTAR-Windows. Dit biedt de mogelijkheid om een zichtvenster aan te brengen in de afdekschort. Deze zichtelementen bestaan uit een transparante folie of polycarbonaat tussenschorten. Deze toepassing is zeer geschikt binnen het montagebereik.


FLEXWALK afdekschorten

Deze afdekschorten kenmerken zich door zeer stabiele aluminium segmenten en een drager van kunststof of RVS. Deze afscherming wordt vaak ingezet als de klant een toegankelijke oplossing nodig heeft.


Ons assortiment in afdekschorten

Voor meer informatie over afdekschorten, zoals technische informatie en afmetingen, zie onze documentatie over afdekschorten. Deze is beschikbaal in de talen Duits en Engels.