Rubber platen en lopers /

Bekijk hier ons ruime assortiment in rubber platen en lopers

Rubber platen en rubber lopers voor iedere toepassing

R&K Techniek levert een groot assortiment aan rubber platen en rubber lopers als antislipvloer of als designvloer. Voor een overzicht van alle beschikbare producten, verwijzen wij u graag naar de onderzijde van deze pagina.


Plaatrubber / rubber platen

R&K Techniek levert rubber platen, ook wel plaatrubber genoemd, in vele soorten en kwaliteiten. Er is een ruime variatie op het gebied van fysische eigenschappen zoals de treksterkte van de rubberkwaliteit, als ook het rekpercentage en weerstand tegen slijtage. Daarnaast bieden we een grote variatie aan op het gebied van dikte, afmetingen en kleur. Toepassingen van rubber platen kunnen bijvoorbeeld in de bouw, machinebouw, voedingsmiddelenindustrie en chemische industrie zijn.


Rubber lopers als antislipvloer of designvloer

Op het gebied van rubber lopers heeft R&K Techniek een veelzijdig assortiment. Rubber lopers kunnen onder andere worden ingezet als gangpaden of entrees, maar dienen ook uitstekend als antislipvloeren, stalvloeren of in winkelschappen. Daarnaast bieden wij lopers aan met een vlamvertragende werking, oliebestendige lopers maar bijvoorbeeld ook lopers welke ingezet kunnen worden op werkplekken met hoogspanning. Wij bieden deze lopers aan op rol of als tegel.