Rubber platen en matten /

Bekijk hier ons ruime assortiment in rubber platen en matten

Rubber platen, rubber lopers, rubber matten en rubber tegels voor iedere toepassing

R&K Techniek levert een groot assortiment aan rubber platen, rubber lopers, rubber matten en rubber tegels. Voor een overzicht van alle beschikbare producten, verwijzen wij u graag naar de onderzijde van deze pagina.


Plaatrubber / rubber platen

R&K Techniek levert rubber platen, ook wel plaatrubber genoemd, in vele soorten en kwaliteiten. Er is een ruime variatie op het gebied van fysische eigenschappen zoals de treksterkte van de rubberkwaliteit, als ook het rekpercentage en weerstand tegen slijtage. Daarnaast bieden we een grote variatie aan op het gebied van dikte, afmetingen en kleur. Toepassingen van rubber platen kunnen bijvoorbeeld in de bouw, machinebouw, voedingsmiddelenindustrie en chemische industrie zijn.


Rubber lopers en rubber matten

Op het gebied van rubber lopers en rubber matten heeft R&K Techniek een veelzijdig assortiment. Rubber lopers en rubber matten kunnen onder andere worden ingezet als gangpaden of entrees, maar dienen ook uitstekend als antislipvloeren, stalvloeren of in winkelschappen. Daarnaast bieden wij lopers en matten aan met een vlamvertragende werking, oliebestendige lopers en matten maar bijvoorbeeld ook lopers en matten welke ingezet kunnen worden op werkplekken met hoogspanning. Wij bieden deze lopers en matten aan op rol, als mat of als tegel.


Rubber en PVC tegels

Onze rubber enn PVC tegels bieden een zeer duurzame oppervlakte hetgeen zeer eenvoudig te onderhouden is. Deze rubber en PVC tegens kunnen bijvoorbeeld ingezet worden in showrooms en scholen. Daarnaast zijn de rubber en PVC tegens zeer geschikt om in te zetten als tijdelijke vloer, zoals vloeren voor standbouw en beurzen. Kenmerkend voor rubber en PVC tegels is de eenvoudige montage. Hiervoor is geen lijm benodigd waardoor deze rubber en PVC tegels direct gereed zijn voor gebruik.


Rubber terrastegels en speelplaatstegels

R&K Techniek levert rubberen terrastegels en speelplaatstegels vervaardigd uit geregenereerd rubber. Deze tegels zijn uitstekend geschikt voor buitentoepassingen zoals speelplaatsen, terrassen, loopbruggen en patio's. Net als de rubber en PVC tegels, zijn deze terras- en speelplaatstegens eenvoudig in onderhoud. Onze speciale speeltuintegels zijn speciaal vervaardigd voor het garanderen van een veilig speelgebied.