PU (polyurethaan) vormartikelen op maat gemaakt

PU (polyurethaan) vormartikelen op maat gemaakt

R&K techniek B.V. is specialist op het gebied van PU (polyurethaan) vormartikelen. Hierbij kan gedacht worden aan afdekkappen, dopjes, strips, afdichtingen, betonafschrapers en nog vele andere producten. Met behulp van een matrijs zijn wij in staat uw gewenste producten te vervaardigen. Naast het gebruik maken van matrijzen, kunnen wij ook rubber vormartikelen vervaardigen met productiemethoden zoals draaien en freezen.PU (polyurethaan) vormartikelen

De mogelijkheden bij het vervaardigen van PU vormartikelen zijn eindeloos. Afhankelijk van uw toepassingen vervaardigen wij uw PU vormartikelen uit de een geschikte PU compound. Hierdoor bent u verzekerd van een perfect product afgestemd op de eisen van uw toepassing.

Bent u op zoek naar vormartikelen vervaardigd uit rubber in plaats van PU? Neem dan een kijkje bij onze rubber vormartikelen.


PU (polyurethaan) vormartikelen volgens tekening / model

Wij vervaardigen uw PU vormartikel volgens uw eigen tekening / model. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of komt u er niet helemaal uit? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen met u kunnen kijken naar een passende oplossing.


Polyurethaan vormartikelen