Beschermkap type SR als betrouwbare afdekking op uw slijpmachineHoogwaardige Beschermkappen voor Slijpmachines:

Veiligheid en Toegankelijkheid GecombineerdOntdek de ultieme oplossing voor veiligheid en toegankelijkheid met onze hoogwaardige beschermkappen voor slijpmachines. Gemaakt van slagvast polycarbonaat en ontworpen voor eenvoudig gebruik, bieden onze beschermkappen de perfecte balans tussen optimale beveiliging en ongehinderde toegang tot de machine. Lees verder om te ontdekken waarom onze beschermkappen een onmisbare toevoeging zijn aan jouw werkomgeving.

Beschermkap type SR voor een slijpmachine    Beschermkap type SR voor een slijpmachine maatvoeringVeiligheid in Stijl: Slagvast Polycarbonaat

Onze beschermkappen zijn vervaardigd uit hoogwaardig, slagvast polycarbonaat. Dit materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid en uitstekende beschermende eigenschappen. Het beschermt niet alleen tegen rondvliegende deeltjes en vonken, maar zorgt er ook voor dat de bediener veilig kan werken zonder compromissen op helder zicht. Hierdoor blijven zowel de gebruiker als de machine in topconditie.


Optimale Toegankelijkheid: Soepel Schuivend Ontwerp

Dankzij ons innovatieve ontwerp kun je de beschermkap eenvoudig heen en weer schuiven over een rail. Dit maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot de slijpmachine wanneer dat nodig is, zonder dat je concessies hoeft te doen aan de veiligheid. Onze beschermkappen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, waardoor ze perfect zijn voor drukke werkomgevingen waar efficiëntie van het grootste belang is.


Slimme Integratie: Microswitch Voor Extra Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop, en daarom zijn al onze beschermkappen uitgerust met een microswitch. Deze schakelaar kan eenvoudig worden aangesloten op de slijpmachine, waardoor de machine alleen kan worden gebruikt wanneer de beschermkap correct is geplaatst. Dit extra beveiligingsniveau zorgt ervoor dat de beschermkap niet alleen een passieve barrière is, maar actief bijdraagt aan een veilige werkomgeving.


Waarom Kiezen voor Onze Beschermkappen?

- Duurzaamheid: Slagvast polycarbonaat zorgt voor langdurige bescherming.
- Toegankelijkheid: Het schuivende ontwerp biedt snelle toegang tot de machine.
- Veiligheid: De geïntegreerde microswitch verhoogt de veiligheidsstandaarden.
- Gebruiksgemak: Ontworpen met de gebruiker in gedachten voor probleemloos gebruik.


Beschermkap type SR voor een slijpmachine is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:Type A B
SR1 1200 500
SR2 1600 600