Uw Specialist in Kolomboormachine Beschermkappen!Uw Specialist in Kolomboormachine Beschermkappen!Bent u op zoek naar optimale veiligheid en efficiëntie voor uw kolomboormachine? Ontdek dan onze hoogwaardige beschermkap, ontworpen met uw veiligheid en gemak in gedachten.

Beschermkap type BP voor een kolomboormachine    Beschermkap type BP maatvoering


Onze Kolomboormachine Beschermkap: Duurzaam Stalen Frame en Slagvast Polycarbonaat Scherm:

Onze beschermkap is vervaardigd met een stevig stalen frame, waardoor het duurzaamheid en stabiliteit biedt. Het scherm is gemaakt van hoogwaardig slagvast polycarbonaat, dat niet alleen bestand is tegen impact maar ook voor een helder zicht op uw werk zorgt.


Ingebouwde Microswitch voor Extra Veiligheid:

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom is onze beschermkap uitgerust met een ingebouwde microswitch. Deze schakelt de kolomboormachine automatisch uit wanneer de beschermkap wordt geopend, waardoor het risico op ongelukken aanzienlijk wordt verminderd.


Eenvoudige Montage op Elke Machine:

Wij begrijpen het belang van gebruiksgemak. Daarom is onze beschermkap ontworpen met een in hoogte verstelbare as, waaraan het polycarbonaat scherm is bevestigd. Dit maakt de montage eenvoudig en maakt aanpassingen mogelijk om aan de specifieke behoeften van uw machine te voldoen.


Waarom Kiezen Voor Onze Beschermkap?

1: Veiligheid Voorop: Onze beschermkap biedt een betrouwbare beveiliging, zodat u met een gerust hart aan uw projecten kunt werken.
2: Duurzaamheid: Het stalen frame en slagvaste polycarbonaat zorgen voor een langdurige bescherming van uw kolomboormachine.
3: Gebruiksgemak: Dankzij de hoogteverstelbare as is de montage van onze beschermkap snel en moeiteloos.
4: Compatibiliteit: Geschikt voor vele kolomboormachines, waardoor u flexibiliteit heeft in uw werkruimte.

Kies voor veiligheid, kies voor [Uw Bedrijfsnaam]. Neem vandaag nog contact met ons op om uw kolomboormachine te voorzien van de bescherming die het verdient!

Beschermkap type BP voor een kolomboormachine is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:Type A B C
BP 230 180 115