Veilig en Efficiënt: Beschermkap voor FreesmachinesVeilig en Efficiënt: Beschermkap voor FreesmachinesOntdek de ideale combinatie van veiligheid en prestaties met onze geavanceerde beschermkap, specifiek ontworpen voor montage op de tafel van jouw freesmachine. Uitgerust met een aluminium frame en slagvaste polycarbonaat schermen aan beide zijkanten, biedt deze afscherming optimale bescherming. De twee voordeuren, ook voorzien van slagvast polycarbonaat, zijn elk uitgerust met een eigen microschakelaar. Lees verder om te begrijpen waarom onze beschermkappen onmisbaar zijn voor een veilige en efficiënte werkomgeving.

Beschermkap type MT voor een draaibank    Beschermkap type MT maatvoeringVeiligheid voorop: Dubbele Microschakelaars

Onze beschermkappen voor freesmachines zijn uitgerust met twee microschakelaars, waardoor maximale veiligheid gegarandeerd is. Deze schakelaars zorgen ervoor dat de machine alleen kan worden gestart wanneer de beschermkap correct gesloten is, waardoor het risico op ongelukken aanzienlijk wordt verminderd. Dit biedt gemoedsrust tijdens het gebruik van de freesmachine.


Duurzaam Ontwerp: Aluminium Frame en Slagvast Polycarbonaat

Onze beschermkap is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Het aluminium frame biedt structurele integriteit, terwijl de slagvaste polycarbonaat schermen bescherming bieden tegen rondvliegende deeltjes. Dit duurzame ontwerp garandeert een langdurige investering in de veiligheid van jouw werkomgeving.


Waarom Kiezen voor Onze Beschermkappen?

- Dubbele microschakelaars voor extra veiligheid.
- Duurzaam ontwerp met een aluminium frame en slagvast polycarbonaat.
- Maak veiligheid een prioriteit zonder in te leveren op efficiëntie.

Kies voor onze beschermkappen en verhoog de veiligheid en productiviteit van jouw freesmachine.

Beschermkap type FF voor een freesmachine is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:Type A B C
FF 1 1000 450 350
FF 2 1200 500 400
FF 3 1400 550 450
FF 4 1600 600 500