Rubber platen / plaatmateriaal

Rubber platen verkrijgbaar in vele rubberkwaliteiten

R&K Techniek levert rubber platen, ook wel plaatrubber genoemd, in vele soorten en kwaliteiten. Er is een ruime variatie op het gebied van fysische eigenschappen zoals de treksterkte van de rubberkwaliteit, als ook het rekpercentage en weerstand tegen slijtage. Daarnaast bieden we een grote variatie aan op het gebied van dikte, afmetingen en kleur. Toepassingen van rubber platen kunnen bijvoorbeeld in de bouw, machinebouw, voedingsmiddelenindustrie en chemische industrie zijn.


Rubberkwaliteiten

R&K Techniek levert haar producten in vele verschillende rubberkwaliteiten zoals NR, SBR, NBR, etc. Bij de keuze voor de juiste rubberkwaliteit dient altijd de omgeving in overweging meegenomen te worden en aan welke eisen het rubber moet gaan voldoen. De eigenschappen van elke rubbersoort vindt u bij de gekozen artikelen, of u kunt gebruik maken van ons rubberkwaliteiten overzicht welke te bereiken is via de onderstaande link:

Klik hier voor een overzicht van onze rubberkwaliteiten


Assortiment rubber platen en matten

Voor een overzicht van alle rubber platen verwijzen wij u graag naar onderstaande artikelen. Voor meer informatie over onze rubber platen, zoals beschikbare afmetingen en materiaaleigenschappen, kunt u klikken op een van onze onderstaande rubber platen. Bij overige vragen, zoals afwijkende maten of het aanvragen van een offerte, kunt u contact met ons opnemen.