Specialist in Slijpmachine Beschermkappen!Specialist in Slijpmachine Beschermkappen!Bent u op zoek naar een hoogwaardige beschermkap voor uw slijpmachine? Ontdek dan de perfecte combinatie van veiligheid en duurzaamheid met onze beschermkap, voorzien van een stalen frame en slagvast polycarbonaat. Bij R&K Techniek staat veiligheid voorop!

Beschermkap type DM voor een slijpmachine    Beschermkap type DM maatvoering


Onze Kolomboormachine Beschermkap: Robuust Stalen Frame met Slagvast Polycarbonaat:

Onze beschermkap is vervaardigd met een stevig stalen frame, waardoor het duurzaamheid en stabiliteit biedt. Het scherm is gemaakt van hoogwaardig slagvast polycarbonaat, dat niet alleen bestand is tegen impact maar ook voor een helder zicht op uw werk zorgt.


Veiligheid en Duurzaamheid Gecombineerd:

Wij begrijpen dat veiligheid en duurzaamheid essentieel zijn. Daarom hebben we een beschermkap ontwikkeld die niet alleen de operator beschermt, maar ook langdurige prestaties levert dankzij het gebruik van hoogwaardig materiaal.


Eenvoudige Montage op een Slijpmachine:

Onze beschermkap is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het stalen frame is eenvoudig te monteren op een slijpmachine, waardoor u snel en probleemloos aan de slag kunt.


Waarom Kiezen Voor Onze Slijpmachine Beschermkap?

1: Veiligheid Voorop: Onze beschermkap biedt betrouwbare bescherming tegen rondvliegende deeltjes, waardoor de veiligheid van de operator wordt gegarandeerd.
2: Duurzaam Ontwerp: Het robuuste stalen frame en slagvaste polycarbonaat zorgen voor een langdurige bescherming van uw slijpmachine.
3: Helder Zicht: Het polycarbonaat scherm biedt een helder zicht op het slijpproces, waardoor nauwkeurig werken mogelijk is.
4: Eenvoudige Installatie: Geschikt voor vele slijpmachines, waardoor u snel en gemakkelijk de bescherming krijgt die u nodig heeft.

Beschermkap type DM voor een slijpmachines is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:Type A B
DM1 150 150
DM2 210 210