Beschermkap type SF als betrouwbare afdekking op uw freesmachineVeiligheid en Efficiëntie met Onze Beschermkappen

voor FreesmachinesOntdek de perfecte combinatie van veiligheid en prestaties met onze geavanceerde beschermkappen voor freesmachines. Onze beschermkap, uitgerust met twee microschakelaars, biedt de ultieme beveiliging voor jouw freesproces. Met een scharnierarm, een scherm van duurzaam staal en slagvast polycarbonaat, tillen we de bescherming van jouw freesmachine naar een hoger niveau. Lees verder om te ontdekken waarom onze beschermkappen onmisbaar zijn voor een veilige en efficiënte werkomgeving.

Beschermkap type MT voor een draaibank    Beschermkap type MT maatvoeringVeiligheid op de Voorgrond: Dubbele Microschakelaars

Onze beschermkappen voor freesmachines zijn voorzien van twee microschakelaars voor maximale veiligheid. Deze schakelaars zorgen ervoor dat de machine alleen kan worden gestart wanneer de beschermkap correct gesloten is. Dit extra beveiligingsniveau minimaliseert het risico op ongelukken en biedt gemoedsrust tijdens het gebruik van de freesmachine.


Duurzaam Ontwerp: Staal en Slagvast Polycarbonaat

De beschermkap is vervaardigd met aandacht voor duurzaamheid. De scharnierarm, gemaakt van stevig staal, biedt structurele integriteit en langdurige prestaties. Het scherm, opgebouwd uit slagvast polycarbonaat, biedt niet alleen bescherming tegen rondvliegende deeltjes, maar behoudt ook helder zicht op het freesproces. Dit duurzame ontwerp zorgt voor een langdurige investering in de veiligheid van jouw werkomgeving.


Flexibiliteit in Beweging: Scharnierarm voor Optimaal Gebruiksgemak

De scharnierarm van onze beschermkap is ontworpen voor optimale flexibiliteit en bewegingsvrijheid. Hierdoor behoud je toegang tot de freesmachine wanneer dat nodig is, terwijl de bescherming tegen mogelijke gevaren behouden blijft. Dit gebruiksvriendelijke ontwerp verbetert de efficiëntie van jouw werkproces zonder concessies te doen aan de veiligheid.


Waarom Kiezen voor Onze Beschermkappen?

- Dubbele microschakelaars voor extra veiligheid.
- Duurzaam ontwerp met staal en slagvast polycarbonaat.
- Flexibele scharnierarm voor optimaal gebruiksgemak.
- Maak van veiligheid een prioriteit zonder in te leveren op efficiëntie.

Beschermkap type SF voor een freesmachine is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:Type A B
BASESFSX300 300 200
BASESFSX400 400 235
BASESFSX500 500 235
BASESFSX600 600 235