Beschermkap type TS als betrouwbare afdekking op uw draaibankUw specialist in beschermkappen voor draaibankenBij R&K Techniek begrijpen we dat veiligheid van het grootste belang is bij het werken met draaibanken. Daarom presenteren wij met trots onze beschermkap voor draaibanken, uitgerust met geavanceerde telescopische geleiding. Deze innovatieve oplossing biedt niet alleen optimale bescherming voor operators en de omgeving, maar optimaliseert ook de functionaliteit van uw draaibank. Ontdek waarom onze beschermkappen de ideale keuze zijn voor uw draaibank.

Beschermkap type TS voor een draaibank    Beschermkap type TS maatvoering

Uitgebreide Veiligheid

Onze beschermkap is ontworpen met het oog op maximale veiligheid. De telescopische geleiding zorgt voor een soepele en nauwkeurige beweging, waardoor de operator essentiële delen van de draaibank gemakkelijk kan bereiken terwijl de beschermkap gesloten blijft.


Eenvoudige Bediening

De telescopische geleiding maakt een eenvoudige bediening mogelijk. Openen en sluiten verloopt moeiteloos, waardoor operators snel en efficiënt kunnen werken zonder concessies te doen aan veiligheid.


Verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen

Wij begrijpen dat niet elke draaibank hetzelfde is. Daarom zijn onze beschermkappen type TS verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Deze maatvoeringen zijn terug te vinden in de onderstaande tabel.

Beschermkap type TS voor een draaibank is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:Type Ø A B C D E F G
TS1 600 - 700 450 520 855 640 430 150 320 - 740
TS2 800 - 900 450 640 1065 800 530 180 370 - 950