Beschermkap type MT als betrouwbare afdekking op uw draaibankUw specialist in beschermkappen voor draaibankenEen beschermkap voor een draaibank is een veiligheidsvoorziening die is ontworpen om de operator en de omgeving te beschermen tijdens het gebruik van de draaibank. Draaibanken worden vaak gebruikt in de metaalbewerking en houtbewerking om materialen te draaien en vorm te geven. Tijdens dit proces kunnen er spanen en andere deeltjes vrijkomen die potentieel gevaarlijk zijn voor de operator en de omgeving. Hierbij kan ook gedacht worden aan het uitbreken van het werkstuk of een spanbek. Bij R&K Techniek begrijpen we het belang van veiligheid in de werkomgeving. Daarom bieden wij hoogwaardige beschermkappen voor draaibanken die niet alleen de prestaties van uw machine verbeteren, maar ook de veiligheid van uw werknemers garanderen. Ontdek waarom onze beschermkappen de ideale keuze zijn voor uw draaibank.

Beschermkap type MT voor een draaibank    Beschermkap type MT maatvoering

Veiligheid voorop

Onze beschermkappen zijn ontworpen met veiligheid als topprioriteit. Ze voldoen aan de strengste normen en zorgen ervoor dat uw werknemers beschermd zijn tegen mogelijke gevaren tijdens het draaien van materialen. Met stevig materiaal en nauwkeurige fabricage bieden onze kappen optimale bescherming zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit van uw draaibank.


Eenvoudige Installatie en Onderhoud

Onze beschermkappen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De installatie is eenvoudig en vereist minimale onderbreking van uw productieproces. Bovendien is het onderhoud minimaal, waardoor u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw productie optimaliseren.


Verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen

Wij begrijpen dat niet elke draaibank hetzelfde is. Daarom zijn onze beschermkappen type MT verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Deze maatvoeringen zijn terug te vinden in de onderstaande tabel.

Beschermkap type MT voor een draaibank is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:Type A B C D
MT300 300 200 180 0 - 215
MT400 400 235 230 0 - 150
MT500 500 235 280 0 - 150
MT600 600 235 330 0 - 150